Viasat Hockey på gång till Sport i tv

Den 1 september är det premiär för Viasat Hockey. Nyheten om lanseringen släpptes i maj då Viasat säkrade rättigheterna till hockeyallsvenskan för de fyra kommande åren.

Under sommaren har det också blivit klart att den renodlade hockeykanalen förvärvat rättigheterna till direktsändningarna från den nordamerikanska proffsligan NHL (med tunga namnen Niklas Holmgren och Calle Johansson som kommentatorer) och förlängt avtalet med den ryska motsvarigheten KHL. Sändningarna från vårens hockey-VM kommer också att återfinnas i Viasat Hockey.

VIASAT_HOCKEY_LOGO_black_3D_rgbFör Viasats parabolkunder kommer kanalen att läggas till i sportpaketet. Förhandlingar med övriga operatörer är inte avslutade och det är fortfarande oklart hur kanalen i övrigt kommer att distribueras.

Sport i tv är en av våra populäraste tjänster med knappt 40 abonnerande tidningar. Viasat Hockey och andra tillkommande kanaler medför att vi ständigt får se över tjänsten och värdera utbudet tuffare av utrymmesskäl. Utvecklingen går mot att lägga tonvikten på livesändningar och som det ser ut på papperet blir det en hel del av den varan från den nya hockeykanalen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: