…och så några sköna bloggar

Ledar-, sport- och nöjes- samt redaktionsbloggar hittar vi överallt på svenska dagstidningssajter. Det är inte riktigt lika lätt att hitta de mer nischade bloggarna, de som sticker ut och samtidigt är initierade eller kanske underhållande och uppdateras ofta.

Här är tre bloggar klart värda att kolla in:

TrafikpolisenTrafikinformation står alltid högt i kurs, bland annat därför är den här bloggen på Norran.se riktigt briljant. En annan anledning är att den bloggande trafikpolisen Åke Bergqvist är så bra på att svara på alla kommentarer.
Bergqvist tillhör en ofta utskälld yrkesgrupp, på bloggen får han alltså chansen att föra dialog med läsarna om smått och stort som rör trafiken i och kring Skellefteå.

FågelbloggenVi skrev om fåglar på Spektrabloggen i går, självklart tar vi varje chans att återkomma till ämnet. Correns medarbetare Claes Nilsson uppdaterar flitigt sin bildrika fågelblogg. Han ger också svar på läsarnas fågelfrågor. Claes Nilsson brinner uppenbarligen för ämnet, kul att tidningen tar till vara på hans kunskap.

Olater”Den här bloggen handlar om min träning – och stundtals om avsaknaden av densamma.” Så beskriver Ola Olofsson på HD sin underhållande blogg. Olofssons ursprung i Växjö och nuvarande hemvist Helsingborg till trots, bloggens namn är ju som påhittat av Ingvar Oldsberg – Olater.

Annonser

One Response to …och så några sköna bloggar

  1. […] Nyhetsbyrån TT Spektra har en blogg och någon där har nosat upp min blogg och gillar tydligen vad jag skriver. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: