”Som vädret fast inte lika tråkigt”

andy olöpetHur stort är egentligen kronprinsessan Victorias bröllop? En fråga vi försöker få besvarad just nu för att kunna planera bevakning och kommande produkter.

”Folk har väntat sen kungens bröllop 1976, så det här är jättestort. Framför allt är det en händelse som går att diskutera på så många olika nivåer, allt från monarkins vara eller inte vara och om det var rätt av Victoria att välja en man av folket till Daniels nya märkesglasögon och Victorias klänning. Det är lite som vädret fast inte lika tråkigt.”

Åtminstone enligt Andreas Utterström, som 2007 gav ut boken Daniel & Victoria. Andreas är delaktig i planeringen av den bilaga Spektra kommer att göra i samband med bröllopet i juni nästa år. Han kommer förstås också att medverka som skribent när det drar ihop sig.

Alla former av bakom kulisserna-reportage är jag intresserad av. Visst ska folk få reda på alla fakta kring bröllopet, vem som sitter var, allt om klännningen och så vidare, men det är kul att kunna ge tillgång till det som inte syns på klassiska tv-bilderna.”

”Det vore intressant att följa tanten från Frövi som förberett sig ett halvår och broderat en duk till bröllopsparet. Och vad händer med alla presenter? Vad händer med den broderade duken?”

Vilken form vår bilaga får är ännu inte helt klart. Ett år i förväg är det faktiskt ganska svårt att få svar på hur stort intresset är i vår kundkrets. Så vi ställer frågan igen:

Hur stort är egentligen kronprinsessan Victorias bröllop? Kommentera gärna!

Annonser

One Response to ”Som vädret fast inte lika tråkigt”

  1. […] diskussion på Folkets blogg Andreas Utterström hade en poäng i förra inlägget om kronprinsessans bröllop här på […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: