TT Spektra i bloggosfären

På kort tid har sociala medier fått ett stort genomslag och det är inte alltid så lätt att hänga med. Känslan är att det är mycket att ta igen om man kommer igång för sent.

Internationellt har några av de stora mediebolagen varit proaktiva. Reuters, NRK, NY Times, BBC m fl har sina labs för forskning och utveckling och där fokus är interaktion med läsarna genom den nya tekniken. I Sverige finns liknande företag som Mktmedia, Bonnier R&D och (i alla fall än så länge) Mindpark.

Sedan en tid tillbaka har vi satt fokus på sociala medier inom TT-Gruppen. Än så länge har inte så mycket synts utåt, men vi har jobbat hårt för att sätta upp några riktlinjer som vi kan förhålla oss till. Från och med i dag kommer det också att börja synas utåt, bland annat med hjälp av den här bloggen. Vi kommer jobba mer aktivt med sociala medier och vi kommer göra det på flera olika plan.

Den här bloggen från TT Spektra, med tillhörande Twitter-konto, är vårt första steg. Följ gärna vårt arbete med sociala medier här.

Annonser

3 Responses to TT Spektra i bloggosfären

  1. Brit Stakston skriver:

    vad roligt, ni ser bloggen är inte död : ) ska bli kul att följa!

  2. Hammarstrand skriver:

    Det är bättre att vara sen med det sista, än att vara sist med det senaste! 🙂

  3. Lisa skriver:

    Det är när de stora mediehusen börjar öppna som sociala medier verkligen kommer att få sitt stora genombrott. Superkul att TT-gruppen satsar, stort lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: